- o pungă 500 g amestec mexican cu orez, mazăre, ciuperci, morcov, ardei
- o ceapă
- ulei
- sare
- piper
- 500 ml apă
- 4 copănele de pui
- 2-3 linguri bulion
- pătrunjel verde
Ceapa tocată mărunt se pune la călit în ulei. Când devine aurie adăugăm amestecul mexican și apa, condimentăm după gust cu sare, piper și lăsăm să fiarbă circa 10- 15 minute. Între timp într-o altă tigaie punem la prăjit copănelele.
Când legumele sunt fierte punem bulionul și mai lăsăm să fiarbă două minute, apoi punem peste legume și carnea de pui și mai lăsăm pe foc 5-10 minute. La final presărăm pătrunjelul și putem servi preparatul.
Pe viitor o să vă prezint și rețeta în varianta picantă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Ce parere ai?